Ervaringen met voetreflextherapie

Ervaring

Wat zijn de ervaringen met voetreflextherapie?

Wat is voetreflexologie: 

Voetreflex is een veilige natuurgeneeswijze die ervan uitgaat dat het hele lichaam op de voeten weerspiegeld wordt. Alle organen, beenderen en weefsels hebben een reflexpunt op de voeten. Door deze reflexpunten te stimuleren d.m.v. drukpuntmassage wordt de doorbloeding, lymfe- en energiedoorstroming gestimuleerd en worden afvalstoffen sneller afgevoerd. Hierdoor kunnen klachten verminderen of geheel verdwijnen. De vitaliteit neemt toe en lichaam en geest ontspannen.

Ziek zijn betekent: niet in balans zijn. Spanning, problemen of emoties kunnen zich op den duur uiten in lichamelijke klachten. Tijdens de behandeling worden blokkades  opgeheven, waardoor het lichaam zichzelf kan genezen.

Bij de fysioreflextherapie wordt de behandeling toegespitst op de specifieke klacht van de cliënt. Juist de zones die van invloed zijn op de klacht worden behandeld. Hierbij wordt gekeken vanuit de westerse (anatomie, fysiologie en pathologie) en oosterse visie. Zowel de oorzaak als de symptomen van de klacht worden zo effectief aangepakt.

Voor wie?     

Deze therapie is geschikt voor iedereen met klachten zoals o.a.:

Rugklachten, migraine, spier- en gewrichtsklachten, slapeloosheid, rsi, overgangs- en menstruatieklachten, darmklachten, astma, stress, burn-out, depressie, allergische aandoeningen, als ondersteuning bij gewichtsbeheersing. Verder wordt het als zeer ontspannen ervaren.

Ieder mens is uniek en wordt dus individueel benaderd.

 De effecten van voetreflex:

  • Verbetert de doorbloeding en zenuwfunctie
  • Bevordert de afvoer van afvalstoffen
  • Verhoogt de weerstand
  • Loslaten van spanning
  • Opheffen van blokkades
  • Geeft energie
  • Werkt preventief
  • Pijnvrij of verlichting van pijn 

Ervaringen van cliënten

Super!! in no-time van m’n klachten af

 

Cindy, 32 jaar Moeder

Lea is een topper die je direct op je gemak stelt

 

Jan, 87 jaar gepensioneerd

Geen zweverig gedoe en binnen 3 behandelingen van m’n klachten af

 

Peter, 53 Bouwvakker

Kwaliteit en resultaat staan voorop, daarom ben ik lid van de beroepsvereniging VBAG  en aangesloten bij de koepelorganisatie RBCZ 

Waarvoor kun je bij mij terecht?

Kvk no: 82034710

BTW id: NL003632269B10

Adres

Dorsmolen 8
1771 PA Wieringerwerf