Welke klachten behandel ik

Klachten

Welke klachten kun je effectief behandelen met voetreflextherapie

 bijv.Waarvoor kun je bij mij terecht:

Blessurebehandeling:

Deze behandeling wordt toegepast bij klachten aan de spieren, botten, huid of gewrichten zoals: (sport)blessures, verzwikkingen, hernia, bursitis,  RSI, carpal tunnelsyndroom, jicht, hielspoor, gordelroos en meer.

Stress gerelateerde klachtbehandeling:

Deze behandeling helpt o.a. bij slaapproblemen, stress, migraine, hoofdpijn, algehele onrust en maagproblemen.

Orgaanbehandeling:

Dit kunnen klachten zijn aan een orgaan zelf of klachten aan het lichaam die volgens de 5-elementen een sterke samenhang hebben met het orgaan. Klachten: artrose aan de gewrichten, fibromyalgie, blaasproblemen, maagproblemen, longproblemen, obstipatie en meer…

Hormonale behandeling:

Behandeling van de voetzones van alle hormoonklieren helpt om de hormoonspiegel weer in balans te brengen. Deze behandeling helpt o.a. bij overgangsklachten,  menstruatieklachten, klachten m.b.t. de vruchtbaarheid enz..

Metamorfosemassage:

De zones van de chakra’s op de voeten, handen en het hoofd worden behandeld waardoor deze weer goed kunnen doorstromen. Deze massage helpt o.a. om weer goed in je eigen kracht te komen, om emoties te verwerken en kan  pijnstillend werken. Ook is deze massage goed om te ondergaan tijdens de zwangerschap o.a. bij hormoonschommelingen tijdens de zwangerschap, zoals bijv. overgeven.

Deze methode is ook te gebruiken bij mensen in een terminaal stadium. Dan kan het helderheid geven in wat ze nog kunnen doen/oplossen en meer vrede en minder angst geven om te sterven.    

Lymfedrainage:

Door middel van lichte massage van bepaalde punten op de voet wordt de lymfestroom gestimuleerd. Hierdoor kan het lichaam ziektekiemen en afvalstoffen sneller afvoeren wat de gezondheid ten goede komt. Lymfedrainage heeft zijn nut bewezen na operaties, bij oedeem, vasculaire aandoeningen en darmproblemen, ter verhoging van de weerstand en spierpijn.

Covid-19:

Er blijken heel veel mensen te zijn die- na het doormaken van Corona – moeizaam herstellen en vaak klachten blijven houden. Hierbij horen o.a. vermoeidheid, reuk en- of smaakverlies, cognitieve verstoringen, spierpijn en longklachten .Mensen herkennen zichzelf niet meer, ze zijn niet meer ‘de oude’.

Voetreflextherapie richt zich bij uitstek op versterking van het lichaamseigen vermogen tot afweer en herstel. Door middel van Voetreflextherapie gaan we samen zoeken naar een juiste ondersteuning bij  het versterken van het immuunsysteem. Het hervinden van je energie, vitaliteit en gezondheid staan centraal. Ook kan deze therapie de gevolgen van het virus op het lichaam, zoals vermoeidheid, en benauwdheid helpen te herstellen.

 

Talloze onderzoeken laten zien dat reflexzonetherapie positief effect heeft op stress, pijn, angst. Reflexzonetherapie verbetert de kwaliteit van leven. Dat het werkt weten we al honderd jaar, sinds de Amerikaan, dr. William Fitzgerald, deze kennis als KNO-arts toepaste. Zo kon hij zonder verdoving opereren of een tand trekken.

Voetreflexmassage verlicht niet alleen de symptomen en kwalen, maar helpt ook gezonde mensen om gezond te blijven en ziekten te voorkomen.

Ervaringen van cliënten

Mijn lage rugpijn was na 1 behandeling al verdwenen. Lea je bent een topper. 

 

 

Anita H, 57

Lea is een topper die je direct op je gemak stelt

 

Jan, 87 jaar gepensioneerd

Geen zweverig gedoe en binnen 3 behandelingen van m'n klachten af

 

Peter, 53 Bouwvakker

Super!! in no-time van m'n klachten af

 

Cindy, 32 jaar Moeder

Kwaliteit en resultaat staan voorop, daarom ben ik lid van de beroepsvereniging VBAG  en aangesloten bij de koepelorganisatie RBCZ 

Waarvoor kun je bij mij terecht?

Kvk no: 82034710

BTW id: NL003632269B10

Adres

Dorsmolen 8
1771 PA Wieringerwerf