Lea de Vries

De gediplomeerd voetreflextherapeute van Noord-Holland

Welkom

Samen de pijn te lijf!

Over mij:

Mijn naam is Lea de Vries, gediplomeerd voetreflextherapeute en ik woon samen met mijn man, dochter en zoon in Wieringerwerf. De werking van het menselijk lichaam heeft mij altijd geboeid. Daarnaast vind ik het interessant hoe de mens in elkaar steekt, zowel lichamelijk als mentaal.

Ook ben ik erachter gekomen dat een goede samenwerking van lichaam en geest een belangrijke kern is voor een gezond leven.

In het verleden heb ik een voetreflexcursus gevolgd en was toen enthousiast over het effect van een behandeling.  Dit is dan ook de aanleiding geweest om mij hier verder in te verdiepen en  een complete beroepsopleiding te volgen.

Eind december 2020 heb ik mijn diploma voetreflextherapie op HBO niveau behaald bij de School voor Voetreflexologie en daarnaast heb ik ook de Medische Basiskennis afgerond, zodat men de behandeling (deels) vergoed kan krijgen via de zorgverzekeraar. (raadpleeg altijd je polis van je zorgverzekeraar)

De School voor Voetreflexologie hanteert de voetreflexmethode fysioreflextherapie. Deze methode kenmerkt zich doordat er elementen vanuit de accupunctuur en fysiotherapie zijn geïntegreerd in de voetreflex.

Voetreflextherapie is een ondersteunende therapie (geen vervanging) dat samen met de reguliere geneeskunde ingezet kan worden.

Regelmatig volg ik bijscholingen om mijn kennis op dit vakgebied te blijven ontwikkelen.

Voetreflextherapie is heerlijk om te krijgen, maar ik vind het ook heel fijn om te geven.

Aangenaam kennis te maken

Lea de Vries

Lea de Vries

Gediplomeerd Voetreflextherapeute

Voetreflexmassage verlicht niet alleen de symptomen en kwalen, maar helpt ook gezonde mensen om gezond te blijven en ziekten te voorkomen.

Kwaliteit en resultaat staan voorop, daarom ben ik lid van de beroepsvereniging VBAG  en aangesloten bij de koepelorganisatie RBCZ 

Waarvoor kun je bij mij terecht?

Kvk no: 82034710

BTW id: NL003632269B10

Adres

Dorsmolen 8
1771 PA Wieringerwerf